Віднайти духовні скарби: у Мукачеві організували табір для маленьких вірників (ФОТО; ВІДЕО)

Літнє оздоровлення дітей набирає обертів. Багато-хто з батьків дбає, щоби чада за час канікул відпочили не тільки фізично, а й духовно збагатилися. Саме для них - церковні дитячі табори. Один із таких відбувся днями в Мукачеві


Віднайти веселі забави та духовні скарби. Саме це запропонували дітям організатори церковного табору «Пафлагон». Незвичну назву обрали на честь святого покровителя дітей - преподобного Стиліана Пафлагонського. Розташували денний відпочинковий табір у Мукачеві на території Росвигівського кафедрального собору, згуртувавши майже 70 дітлахів.

духовні скарби, табір, діти, вірники, Мукачево, Пафлагон

Захоплюючу пізнавальну акцію діткам влаштували працівники ДСНС, вони демонстрували свою техніку і процес пожежогасіння водою. Штучний фонтан додав безмежної кількості позитиву, сміху і радості.

духовні скарби, табір, діти, вірники, Мукачево, Пафлагон духовні скарби, табір, діти, вірники, Мукачево, Пафлагон

Особливе поєднання духовної складової з цікавими розвагами й живим спілкуванням для юні - неабияка заслуга молодих помічників. Чимало з вожатих - майбутні педагоги.

Літній відпочинок для дітей духовенство Мукачівської православної єпархії організовує щорічно. Однак зустрічі дітей замість просто традиційних стають митями, які об`єднують назавжди.

духовні скарби, табір, діти, вірники, Мукачево, Пафлагон

Детальніше дивіться у нашому сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар