Підсумки ЗНО: завершилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Основна сесія зовнішнього тестування 2021 року завершилась. На пресконференції підбили підсумки тестувань у чотирьох західних областях, Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій. Всього було залучено близько 12 тисяч педагогічних працівників та 49 500 зареєстрованих учнів на 4 області. Зараз розпочалась реєстрація на додаткову сесію


 У Закарпатській області для участі в тестуванні зареєструвалось більше 13 тисяч осіб, проводили ЗНО у 57 різних пунктах. Директор класичної гімназії  вже сотню разів брав участь у незалежному оцінюванні, за таку відданість йому вручили відповідний заслужений сертифікат. На брифінгу наголосили таких освітян всього 3 в регіональному центрі.

Результати оцінювання на сьогодні є тільки з хімії,  останній результат з географії буде оголошений до 30 червня. Для тих хто незадоволений своїми балами, освітяни нагадали що протягом 5-ти днів після їх отримання, можна подавати на апеляцію.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар