На Закарпатті підбили підсумки основної сесії ЗНО

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Закарпатську область відвідав із візитом заступник директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти


Іван Любінець провів пресконференцію щодо завершення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання та проаналізував особливості проведення тестування у чотирьох західних областях України.

Як стверджує представник Центру, цього року ЗНО складали 49,5 тисяч осіб з усього регіону, а на пунктах тестування працювали 11747 педагогічних працівників.

У Закарпатській області для участі у тестуванні зареєструвалися 13034 особи. У 57 пунктах проведення ЗНО було залучено майже 4 тисячі освітян.

Заступник директора ІФРЦОЯО наголосив, що тестування відбулося з дотриманням протиепідемічних вимог.

Він повідомив, що реєстрація на додаткову сесію, яка відбудеться з 29 червня до 11 липня, завершується. До того ж тестування з хімії, фізики та німецької мови – відбудеться в Івано-Франківську, інші предмети учасники складатимуть в обласних центрах.

На брифінгу йшлося про терміни оголошення результатів основної сесії та вступні іспити до магістратури у форматі ЗНО.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар