Екстрене свято під стінами Закарпатської ОДА (ФОТО, ВІДЕО)

БТР, швидка допомога, пожежна машина, справжня зброя, яку можна потримати в руках, хоча і під пильним наглядом професіоналів, а ще показові виступи кінологів із собаками. Маленьких ужгородців цього дня розважали як могли працівники екстрених служб Ужгорода. Площа Народна в день захисту дітей перетворилася на майданчик цікавих і непередбачуваних розваг


Відчути себе в ролі поліцейського, рятувальника чи працівника швидкої допомоги, побути трохи пожежником та отримати корисні поради від фахівців. Маленькі присутні на власному досвіді переконалися, кожна професія цікава та важлива. А фахівці в свою чергу відкривали їм сектрети своєї роботи і навчали дітей правилам безпеки, адже попереду три місяці канікул.

Батьки та вчителі, що прийшли разом з дітьми залишились у захваті від такого цікавого дійства, адже малеча поєднала приємне з корисним.

На площі Народній традиційно 1 червня дітям дозволяють розважитись і водночас збагатити себе новими знаннями. Все заради того, аби наше наступне покоління були свідомим і головне дбало про свою безпеку.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар