Дорожні контрасти Великого Березного (ФОТО, ВІДЕО)

Заміна ґрунту і дощоприймачів по всій центральній дорозі селища. У Великому Березному триває поточний середній ремонт дороги за програмою «Велике будівництво». Вже встигли замінити близько 20-ти дощоприймачів. Роботи тривають близько двох місяців і протягом такого ж часу його планують завершити


І якщо цей автошлях ремонтують активно, то на інших ділянках населеного пункту – його катастрофічно не вистачає. Наприклад, на вулиці Загородній. Тут об’їзна дорога центру селища Великий Березний. На цьому місці зламалася не одна автівка, адже на дорозі численні вибоїни. Керманичам пересування об’їзним шляхом завдає неабияких незручностей.

За словами селищного голови, через ремонт дороги великогабаритний транспорт перейшов саме на вулицю Загородня, яка не витримує такого навантаження.

Селищний голова каже, зверталися у службу автомобільних доріг, в обласну державну адміністрацію, з проханням відновити «втомлену» та розбиту дорогу. Місцева влада у пошуках відповідного бюджету для ремонту шляху позаяк асфальтне покриття не витримує навантаження.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар