Від завтра YouTube оновить правила користування: на що чекати

Відеохостинг планує вставляти рекламу в усі відеоролики


Відеохостинг YouTube із 1 червня 2021 року оновлює умови використання, зокрема, буде вставляти рекламу в усі відеоролики. Про це йдеться в повідомленні команди YouTube.

Як зазначається, для блогерів, які живуть за межами США, будуть введені податки. Прибуток, отриманий від переглядів в США, буде оподатковуватися.

"Ви надаєте YouTube право монетизувати ваш контент в сервісі, в тому числі показувати всередині контенту рекламу або стягувати з користувачів плату за доступ до нього. Ця угода не дає вам права отримувати будь-які виплати. З 1 червня 2021 року будь-які платежі, які ви маєте право отримувати від YouTube відповідно до інших угод між вами та YouTube, в тому числі дохід від функції "Спонсорство", Суперчату і участі в партнерській програмі YouTube, будуть вважатися роялті. Якщо того зажадає законодавство, Google буде утримувати податки з подібних платежів", - йдеться в повідомленні.

Також запроваджуються обмеження стосовно розпізнавання облич.

"Умови використання YouTube і раніше забороняли збирати інформацію, за допомогою якої можна ідентифікувати особу без її дозволу. В оновлених умовах ми чіткіше пояснили, що ці правила також розповсюджуються на розпізнавання облич", - говориться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що якщо до 31 травня українські автори контенту на YouTube не нададуть до Google інформації про сплату податків, вже з червня з доходу від глядачів із США утримуватимуть 30% (для бізнес-акаунтів). Для індивідуальних акаунтів податок становитиме 24% від загальної суми доходів від глядачів по всьому світу.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар