В Ужгороді розповіли про можливості приватизації та оренди державних об’єктів (ФОТО; ВІДЕО)

На брифінгу в обласній державній адміністрації розповіли про нову систему. За 4 місяці роботи проведено 8 аукціонів з яких виручено близько 880 тис. грн


Нова система прозоро дозволяє отримувати в оренду чи приватизовувати об’єкти державної власності. Брати участь в аукціонах мають право всі охочі. Стати ініціатором приватизації тої чи іншої нерухомості теж можливо. Зробити це потрібно в електроному кабінеті. Далі, після внесеної вами пропозиції буде організований аукціон, на якому здійснюватимуться торги.

Система приватизації дає можливість збільшувати надходження до місцевих бюджетів. Здійснюється оренда та приватизація майна по всій області.  Аукціони дають можливості територіальним громадам не просто ефективно використати своє майно, але і збільшити в рази свою дохідність. Таких об’єктів в області чимало.

брифінг, ОДА, Ужгород, приватизація, об'єкти

За 4 місяці роботи провели 6 аукціонів. Загальна сума наповнення казни склала близько 800 тис. грн. Середня кількість учасників  аукціонів 10 чоловік, а найбільша 44. Якщо придбавши об’єкт з аукціону він не відповідає  вимогам власникма, законом передбачена процедура повернення коштів.

Детальніше у нашому сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар