Save Motor – вигідний магазин із запчастинами на мотоблоки

Команда Save Motor працює на ринку вже з 2015 року. І з цього часу зібралась велика кількість покупців. І всі вони змогли не тільки придбати хороші запчастини на мототехніку. А попри те, отримати консультацію рекомендації від нас по ремонту, обслуговування, роботи з мотоблоками і ін. технікою


Їхні менеджери кваліфіковані та досвідчені люди, які завжди допоможуть у будь-якому питанні по мототехніки, зможуть підібрати необхідні запчастини саме для Вашого мотоблока, порекомендують, що краще буде при тій чи іншій поломці.

З будь-яких питань по товару звертайтеся до менеджерів, і вони допоможуть швидко знайти і підібрати те, що потрібно саме Вам.

Робота цих людей спрямована виключно на те, щоб Ваша техніка служила Вам якомога довше. При цьому ціни на запчастини для мотоблока прийнятні, завжди є товари зі знижкою, різні акції.

Важливо і те, що постійним клієнтам так само передбачені додаткові знижки.

Відвідавши сайт інтернет магазину Save Motor  ви зможете побачити на власні очі, що їхній асортимент досить широкий. В каталозі різні запчастини розміщені по категоріям.

Варто згадати також про оплату і доставку.

По Україні доставка товарів проводиться відомими транспортними компаніями: «Нова Пошта», «Ін Тайм» в відділення перевізника, або до дверей за зазначеною регіональним клієнтом адресою. При необхідності, доставка здійснюється будь-який інший зручною для Вас компанією.

Якщо з якої-небудь причини не влаштував або не підійшов замовлення, Ви можете його повернути протягом 14 днів. При цьому важливо, щоб товар не був у використанні, був укомплектований і упакований в тому вигляді, в якому Ви його отримали. В іншому випадку повернення не може бути здійснений.

Купляйте тільки якісні речі. Save Motor  - ваш вигідний помічник при покупці запчастин.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар