Good Baking – невід’ємний атрибут сучасних пекарів і кондитерів

ТМ Good Baking - це український виробник паперових форм для випічки. Вони вже працюють на ринку близько 3-ох років. І все для того, щоб кожен пекар чи кондитер України міг використовувати якісний продукт за доступною ціною


У власників виникло бажання - створити кращі формочки для випікання мафінів, кексів, пасок, пирогів і інших кондитерських виробів. І тепер вони досягли великих масштабів виробництва.

Вони домоглися постачання якісної європейської сировини, аби зовсім нічого не могло вплинути на смак готової продукції. Всі форми для випічки  Good Baking виготовляються за допомогою професійного обладнання на виробництві компанії "Gurov and company".

І ось для Вас вони вирішили створити інтернет-магазин. Щоб всі клієнти мали можливість зручно і швидко переглянути асортимент, оформити замовлення і отримати бонуси за покупки.

Керівництво намагається зробити все для того, аби їхні форми для випічки були гармонійним доповненням готової продукції. На даний момент каталог товарів інтернет-магазину Good Baking налічує велику кількість форм різних кольорів і розмірів.

Категорії товарів Good Baking включають:

  • форми для Panettone
  • форми для пирогів
  • форми для кексів
  • серветки для порціонної подачі
  • форми для маффінів
  • тюльпани
  • тюльпани з жорстким бортом
  • капсули
  • форми для пасок.

Good Baking завжди цінує довіру своїх клієнтів, тому неабияк приділяє увагу технологіям виробництва, матеріалами виробів і технічним характеристикам. Вся продукція ТМ Good Baking підлягає гігієнічному контролю згідно ТУ на підприємстві, сертифікованому за міжнародним стандартом (ISO 9001 діє до: 2015 ).

У створенні кращих форм для випічки бере участь дружний колектив технологів, майстрів і дизайнерів. Незважаючи на використання високотехнологічного обладнання, всі процеси виробництва контролюються оператором лінії.

Їхні менеджери завжди готові відповісти на будь-які питання, а також надати зразки продукції. Особливо важливим вважається підтримувати зворотний зв'язок, отримувати відгуки та побажання. Саме це їм допомагатиме ставати кращими з кожним днем.

Приєднуйтесь до команди любителів гарної випічки в Instagram і Facebook.  Творча команда Good Baking розповість про новинки, акційні пропозиції, рецептах, а також поділиться фотографіями кондитерських виробів клієнтів

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар