Вітамінний салат з весняної зелені

Martian Wallet is a reliable solution for managing your crypto assets. It ensures security, supports multiple tokens, and offers a user-friendly interface for seamless transactions.

На ринках нарешті з'явилася весняна зелень, вирощена не в парниках і теплицях, а на природному ґрунті


Весна — найсприятливіший час для збагачення організму вітамінами. Вживайте більше перших овочів і зелені, і бажано в свіжому вигляді. Піддані тепловій обробці вони втрачають цілу низку своїх цілющих властивостей.

Чим же корисна весняна зелень? Зміцнюючи судини і серце, вона нормалізує тиск і рівень холестерину в крові, благотворно впливає на роботу кишечника і стан нервової системи, покращує стан шкіри, волосся і нігтів.

Користь ґрунтової зелені переоцінити неможливо, але, крім усього іншого, вона відрізняється особливим смаком, оцінити який ви зможете повною мірою, приготувавши вітамінний салат з весняної зелені.

Інгредієнти:

0,5 пучка шпинату
0,5 пучка руколи
2-3 стебла зеленої цибулі
8-10 помідорів чері
2 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. лимонного соку
1 ст. л. насіння льону
сіль

Приготування:

Шпинат, руколу і зелену цибулю вимити й обсушити.

Шпинат і руколу нарізати досить великими шматками, а зелену цибулю подрібнити.

Помідори чері вимити і розрізати навпіл або на 4 частини залежно від їхньої величини.

Підготовлені продукти з'єднати, посолити, заправити оливковою олією і лимонним соком і акуратно перемішати двома салатовими виделками.

Під час подавання притрусити насінням льону.

На замітку

Готувати і заправляти вітамінний салат з весняної зелені слід безпосередньо перед подаванням, інакше зелень пустить сік і прив'яне.

Насіння льону можна замінити кунжутом або додати кедрові горішки.

Щоб збагатити смак салату, використовуйте ароматизовану сіль — адигейську, сванську, лимонну, болгарську строкату і т. д.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар