Розбитий вщент автошлях: суцільне бездоріжжя на Мукачівщині (ФОТО, ВІДЕО)

Дорога Кольчино - Пузняківці протяжністю 28 кілометрів. Для подолання на перший погляд короткого маршруту місцеві витрачають близько години та нарікають, щорічно вкладають у ремонт автомобілів тисячі гривень


Потерпають від жахливого стану дороги і власники туристичних комплексів. Розповідають, попри чимало туристичних локацій, гості не приїздять на відпочинок, адже проїзд до мальовничої Визниці - суцільне випробування.

Близько 10 кіломЕтрів з'єднує Мукачівський район з Перечинщиною, яка також славиться розвиненим туризмом. Домогтися ремонту цього відрізку автодороги, як і загалом капітального відновлення в громаді місцева влада намагається десятиліттями. Утім, безрезультатно. (тут на початку начитки поставити карту і показати як з Кольчина можна би було доїхати до Перечина)

Як розповів Іван Дуб, через відсутнє дорожнє покриття чимало жителів Пузняківців виїжджають на заробітки, адже знайти роботу в селі важко, а щодня витрачати годину аби доїхати лише до Кольчина охочих небагато. Втім в громаді сподіваються, що влада області все ж знайде кошти та виконає капітальний ремонт автошляху.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар