170 послуг вже доступні: у Баранинській громаді відкрили ЦНАП (ФОТО, ВІДЕО)

Урочисте перерізання стрічки. Центр надання адміністративних послуг в Баранинській ОТГ відкрив свої двері. Сучасна інформаційна система та комфортні робочі місця для спеціалістів. Понад 170 послуг можна буде отримати у новому ЦНАПІ


Близько 11 тисяч клієнтів плагують обслуговувати у новому ЦНАПі. Для зручності користувачів створені 4 віддалені пункти для обслуговування. А в центральному офісі ЦНАПА облаштовані місця для адміністраторів та одне для самообслуговування. Всі працівники центру пройшли спеціальне професійне навчання. Перелік надання послуг широкий.

Над відкриттям ЦНАПу працювали близько двох років. Розташований на 700 квадратних метрах в самому в центрі Баранинської сільської ради. Відтепер в одній будівлі можна отримати широкий спектр найнеобхідніших адміністративних послуг. Зручно, швидко та якісно.

Центри надання адміністративних послуг відкривають в рамках адміністративно - територіальної  реформи. Частина ЦНАпів фінансується європейським союзом у рамках програми «ULEAD з Європою». Так на конкурсній основі із 900 громад країни було обрано 484 яким надана допомога у створені центрів.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар