Туризм на території Буштинської ТГ: голосуйте за проект «Транстереблянський веломаршрут» (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Потужна база для розвитку туристичної інфраструктури краю і туризму в цілому. Буштинська громада бере участь у масштабному конкурсі «Наша громада», який організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність». Проект «ТРАНСТЕРЕБЛЯНСЬКИЙ ВЕЛОМАРШРУТ» Буштинської громади – серед претендентів у фінал


Очищення маршруту від заростів, створення покриття з щебню і трамбування ґрунту на відповідних відрізках – такі позитивні зміни передбачає проект. Також встановлення інформаційних стендів, дороговказів (які інформують про розташування цікавих локацій і об’єктів туристично-рекреаційної інфраструктури краю поблизу маршруту) та відповідного маркування маршруту. Віталій вже не перший рік наполягає на втіленні цього проекту. Він про мандри знає не з чуток. Надихнуло на цікаву ідею те, як закордоном прокладають туристичні маршрути.

В ході реалізації проекту, створять три наметових містечка з критими стоянками для велосипедів на 25 місць, з біотуалетами та джерелами питної води. В кінці маршруту планують облаштувати оглядового майданчик з панорамою на урочище «Занівка».

Місце впадіння маршруту – річка Теребля в річку Тису (у Буштині), проходиме через долину гірської річки Теребля, закінчується – біля оглядового майданчика на скельному масиві урочища «Занівка». Його продовжать до витоків річки, що знаходяться в селі Синевир. Також планують долучити угорських та польських партнерів.

Від ваших голосів залежить туристичне майбутнє Буштинської громади – тож голосуйте за проект «ТРАНСТЕРЕБЛЯНСЬКИЙ ВЕЛОМАРШРУТ» на сайті «otg.fakty.com.ua».

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар