Ідеальна закуска для пікніка: рецепт сулугуні в лаваші на грилі

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Лаваш з сиром, овочами і зеленню на грилі стане чудовим доповненням до шашлика


Закуска готується дуже просто і швидко. Процес приготування до подачі на стіл займе всього 20 хв вашого часу. Головне - вчасно зняти з вогню і не дати їй пригоріти.

Інгредієнти:

  • Лаваш - 240 г (або одне упакування)
  • Сир сулугуні - 250 г
  • Кріп і петрушка - 1 пучок
  • Помідори чері - 5 шт
  • Майонез - 2 ст л
  • Сіль, перець - до смаку
  • Прованські трави
  • Олія

Помийте і дрібно поріжте зелень.

Сир потріть на великій терці. Перемішайте з зеленню і додайте майонез, сіль, перець та прованські трави до смаку.

Помідори чері наріжте скибками.

Розгорніть лист лаваша (підійде як круглий, так і прямокутний), викладіть частину сирної суміші з зеленню, викладіть помідори чері.

Загорніть так, підвертаючи до середини усі краї, щоб не висипалася начинка. Зверху змажте олією, щоб утворилася рум'яна скоринка.

Покладіть на решітку і смажте на жарі до зарум'янення близько 10 хв. Періодично перекидайте на другий бік.

Зніміть з решітки, подавайте до столу. Ідеально смакує до м'яса.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар