Європа послаблює карантин, а ВООЗ заявляє про занадто високе плато захворюваності на COVID

Європа послаблює обмеження й потроху оговтується після жорсткого локдауну через коронавірус 


У Великій Британії від 17 травня в пабах, кафе та ресторанах знову можна буде зібратися за столиком усередині. Для відвідувачів також відкриються кінотеатри й спортзали, пише ТСН.

Також заявили про послаблення карантину в Австрії. Там від 19 травня скасовують комендантську годину, відкривають ресторани, готелі, заклади культури та спорту.

Натомість у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що захворюваність на коронавірус у світі вийшла на плато, але воно занадто високе. Зниження захворюваності зараз фіксують у Європі, а також у Північній та Південній Америці. Утім, збільшення кількості хворих та померлих від ускладнень COVID спостерагіють у Південно-Східній Азії та особливо в Індії. Там на берег річки Ганг викинуло тіла щонайменше сорока загиблих. Місцеві чиновники припускають: усі вони жертви коронавірусу, яких не змогли кремувати.

Як повідомлялося, у Південно-Африканській Республіці в суботу, 8 травня, вперше зафіксували чотири випадки нового штаму COVID-19 "B.1.617.2", вперше виявленого в Індії. Пацієнтів із новим варіантом коронавірусу виявили у провінціях Ґаутенґ та Квазулу-Наталь. Усі хворі нещодавно повернулися з Індії, нині вони перебувають на самоізоляції.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар