На українському ринку щодня зростає кількість імпортованих машин

На вітчизняних дорогах продовжує стрімко зростати число імпортованих машин з пробігом. Внутрішній вторинний авторинок переживає не найкращі часи. Тоді як тисячі автомобілів з-за кордону кожен день отримують українську реєстрацію. Примітно, що на поточний момент більшість автолюбителів вважають за краще купувати старі машини з США


Підвищений попит породив безліч пропозицій по пригону, але одним з явних лідерів в Україні в даній сфері стала компанія «VezemAuto».

Як повідомляють представники «веземо», щомісяця понад тисячу клієнтів компанії стають володарями машин з Америки, набуваючи авто «під ключ». Ажіотаж пояснюється просто: «VezemAuto» пропонує повний спектр послуг з підбору, придбання і доставку автомобілів з США, а також Європи і Канади.

Пошук машини на аукціоні, торги, транспортування через океан, розмитнення і доставка по-вказаною адресою повністю лягають на плечі компанії. При цьому всі процеси відбуваються в суворій відповідності з бюджетом, позначених клієнтом.

Вагомим аргументом на користь покупки авто «під ключ» є економія до 40% в порівнянні з аналогами на Українському ринку. На страхових аукціонах є автомобілі як без дефектів, так і з мінімальними кузовними ушкодженнями. У другому випадку ціна лота буде нижче, що дозволяє купувати авто з максимальною вигодою. Однак для потенційного покупця резонним стане питання про ремонт авто після прибуття в Україну.

В межах даного комплексу клієнти можуть зустрітися з персональним менеджером. Формат живого спілкування дозволить замовнику з максимальним комфортом сформувати всі побажання щодо підбору автомобіля. Але головною фішкою «VezemAutoHub» є відкриття власного багатофункціонального СТО.

Таким чином для клієнтів відкривається ряд додаткових переваг:

-Не потрібно самостійно займатися пошуком майстра. За бажанням замовника ремонт авто стане частиною комплексу послуг від компанії;

-Фахівці «VezemAutoHub» орієнтовані тільки на роботу з клієнтами. На СТО компанії не виникає додаткових очікувань і будь-яких простоїв;

-Ремонт доступний для будь-якого автомобіля. Багатофункціональний СТО дозволяє позбутися від пошуків сервісу під конкретного виробника;

-У «VezemAutoHub» працюють тільки досвідчені фахівці. Авто клієнтів потрапляють в руки виключно кваліфікованих і перевірених співробітників.

«VezemAutoHub» став універсальним рішенням для клієнтів. Єдиний комплекс послуг перетворює покупку автомобіля з-за кордону в зручну, швидку і вигідну угоду.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар