Розбещення та зґвалтування неповнолітніх: відомого київського фотографа залишили під вартою

Відомого київського фотографа Олександра Ктиторчука, якого підозрюють у зґвалтуванні та розбещенні неповнолітніх, залишили під вартою до 24 травня


Про це повідомили у поліції Київської області, пише Громадське. Доступ до судового засідання був обмежений через карантин.

Так, суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення, яка наголошувала на ризиках втечі підозрюваного, переховування, тиску на потерпілих та знищенні або спотворенні речових доказів.

Адвокати ж просили відмовити у задоволенні клопотання. Як повідомив нам адвокат підозрюваного Ігор Корєньков, підсудний не визнає інкримінованих йому злочинів.

«Звісно ми заперечуємо проти арешту. Він не визнає обвинувачення. До того ж там є епізоди 2004 року», — сказав нам захисник.

Київ, зґвалтування, фотограф, порнографія, діти, неповнолітні, київський фотограф

В чому підозрюють фотографа?

Слідчі інкримінують фотографу Ктиторчуку кілька епізодів:

  • розбещення неповнолітньої в автомобілі;
  • вступ у статеві відносини з двома неповнолітніми в авто;
  • зґвалтування неповнолітньої дівчини у фотостудії;
  • зґвалтування неповнолітньої у мікроавтобусі Mercedes Vito попри нібито спротив дівчини.

Працівники поліції провели обшуки у чоловіка та виявили та вилучили у якості речових доказів ноутбуки, планшети, мобільні телефони, банківські картки, документи, які направили на експертизу. Також вилучено автівку, яка за даними правоохоронців була «переобладнана для розпусних дій».

«Крім того, деякі статеві акти він знімав на відео та зберігав на власному комп'ютері. Можливо, після проведення досліджень, його будуть також підозрювати за ст. 301 щодо створення порнографії за участі дітей», — зазначили правоохоронці.

Наразі Ктиторчуку інкримінують розбещення та зґвалтування неповнолітніх. У разі доведення вини фотографу загрожує до 5 років ув'язнення.

 Що відомо про фотографа?

Фотограф Олександр Ктиторчук відомий у сфері шоу-бізнесу, працює фотографом понад 30 років, проводив майстер-класи з фотографії, знімав чимало українських зірок, працював на шоу «Шанс.Model.ua» з неповнолітніми моделями. Деякі зірки шоу-бізу виступили на його захист.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар