Жовтий рівень на Закарпатті: звернення Анатолія Полоскова до закарпатців

Free ebooks Library zlibrary project Visit English version online. Play and win with bonuses.

Сьогодні на своїй сторінці у Фейсбуці Анатолій Полосков написав стосовно жовтої зони на Закарпатті


Шановні закарпатці!

Тільки що Державною комісію ТЕБ та НС під головуванням Міністра охорони здоров’я Максим Степанов прийнято рішення про скасування для Закарпаття червоного рівня небезпеки з 0:00 годин 11 квітня 2021 р. Починаючи від завтра - ми живемо і працюємо за обмеженнями жовтого рівня, за виключенням декількох громад, де будемо наполягати на додаткових обмеженнях, - пише Анатолій Полосков.

Наголошую: жовтий рівень - це наші МОЖЛИВОСТІ, тому кожен зобов‘язаний берегти ті досягнення в епідситуації, які в нас є зараз. Стабілізація далася нам важкими зусиллями і дорогою ціною.
Як довго ми протримаємось в жовтій зоні - залежить від КОЖНОГО з нас. Всі ми зобов‘язані жорстко виконувати заборони і обмеження поточного рівня небезпеки, і ставитися до порушень і порушників з нульовою толерантністю.
Наголошую, що при погіршенні ситуації в Закарпатті, Регіональна комісія ТЕБ та НС буде вводити додаткові обмеження не чекаючи рішення Державної комісії про нову червону зону.

Всім доброго здоров‘я!

Будьте відповідальними перед собою і один перед одним. - йдеться у повідомленні.

Жовтий рівень на Закарпатті: звернення Анатолія Полоскова до закарпатців Жовтий рівень на Закарпатті: звернення Анатолія Полоскова до закарпатців

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар