«Галицький шлягер. Діти-2021»: закарпатець посів призове місце на Всеукраїнському телефестивалі

Free ebooks Library zlibrary project Visit English version online. Play and win with bonuses.

Незважаючи на ковід, на початку березня у Львівському центрі ім. О. Довженка пройшов всеукраїнський телефестиваль «Галицький шлягер. Діти-2021». Звісно, з урахуванням усіх карантинних заходів. У ньому взяв участь і Михайло Черничко з Осою, що на Іршавщині. І став призером


Михайло розповів, що в нього від фесту залишилися неймовірні враження. На думку організаторів, «Галицький шлягер», започаткований 2013-го в Івано-Франківську, претендує в недалекому майбутньому стати найпрестижнішою музичною премією в галузі української традиційної естрадної пісні. До речі, на гала-концерті, який щоразу збирає 35 професійних виконавців, виступив і закарпатець, народний артист України Степан Гіга та його донька, заслужена артистка Квітослава.

Стосовно М. Черничка, то він навчається в 9-му класі Осійської ЗОШ, а фундамент його пісенної кар’єри заклала Олеся Мейсарош, яка в той час працювала методистом районного Будинку культури. Нині хлопця вже можна почути не лише на місцевій сцені, а й по радіо та на телебаченні. Він співпрацює з солісткою заслуженого академічного Закарпатського народного хору, заслуженою артисткою України Яною Садварій, у котрої є авторська естрадна студія «RЕNA».

У Михайла амбітні плани на майбутнє. Мріє з часом навчатися у виші, виступати на великій сцені, мати власну студію і зняти повноцінний кліп, котрий вимагає немалих ресурсів. Дай, Боже, щоб усе збулося!

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар