Словацькі митники скаржаться на повільну вакцинацію працівників

Працівники митниці в словацькому місті Міхаловце скаржаться на те, що вакцинація відбувається дуже повільно. І першими щеплення пройшов адміністративний персонал, який безпосередньо не стикається з подорожуючими через кордон


Як повідомляє видання sme.sk митниця в Міхаловцях була паралізована через спалах інфікованих на Covid-19 майже на три тижні, пише Mukachevo.net.

"У понеділок там було виявлено позитивного хворого, і протягом трьох днів митиники працювали всі разом в одному кабінеті. Лише в четвер, коли було виявлено ще одного хворого довелося всіх відправити на карантин ", - описав ситуацію на митниці у останній тиждень лютого анонімний працівник адміністрації.

Він стверджує, що жодних протиепідемічних заходів було не вжито.

Анонім зазначив, що митники ще у лютому не мали ні респіраторів, ні масок. За його словами не всі митники, що працюють на кордоні були вакциновані, а пріоритет отримав адміністративний персонал.

"На кордоні мала відбутися друга фаза вакцинації. Лише пізніше ми дізнались, що працівники офісу, які не перебувають у безпосередньому контакті з іноземними особами, пройшли її", - додало джерело.

"Ми маємо боротися за кожного вакцинованого митника, але деякі з них ще навіть не отримали першої дози вакцини. А інші вирішили записатися в загальну чергу як пересічні громадяни".

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар