На Закарпатті у літньої жінки викрали понад 8 тисяч заощаджень

Зловмисник  викрав у пенсіонерки банківську картку та незаконно перерахував з неї 8 тисяч 750 гривень. Слідчі завершили досудове розслідування за фактом злочину та скерували справу для судового розгляду. Обвинуваченому інкримінують три статті Кримінального кодексу України


Слідчі поліції завершили досудове розслідування у справі щодо крадіжки  грошей з банківської картки жительки мукачівського району. Із заявою про злочин до поліції звернулася 68-річна жінка. Пенсіонерка повідомила правоохоронцям, що з її банківської картки зникли  заощадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Як встановили поліцейські, до злочину причетний  молодий чоловік, який взяв  мобільний телефон потерпілої  та за допомогою мобільного додатку незаконно переказав кошти. У такий спосіб зловмисник  здійснив кілька незаконних операцій. Загалом з картки пенсіонерки незаконно перераховано 8 тисяч 750 гривень.

Фігуранту слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч.1, ч.2 статті 185 (Крадіжка), ч.1, ч.2 статті 361 (Несанкціоноване втручання в роботу автоматизованих систем, що призвело до витоку інформації) та ч.1,ч.2 ст.200 (Підробка документів на переказ) Кримінального кодексу України. Справу з обвинувальним актом слідчі скерували для судового розгляду.

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар