На Закарпатті виділено 10 мільйонів гривень додаткового фінансування медицини Мукачівської ТГ

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

10 мільйонів гривень додаткових надходжень за рахунок приєднаних сіл спрямували на оплату праці сімейних лікарів, підготовку медичних сестер


У  зв’язку із створенням Мукачівської територіальної громади та приєднанням до складу КНП «ЦПМСД Мукачівської міської територіальної громади» 10-ти структурних підрозділів, а саме ФАПів та амбулаторій в селах  Доробратово, Завидово ,Залужжя, Ключарки, Макарєво, Барбово, Горбок, Пістрялово, Негрово, Форнош внесли зміни до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги Мукачівської міської територіальної громади» на 2021 рік.

10 мільйонів гривень додаткових надходжень за рахунок приєднаних сіл спрямували на оплату праці сімейних лікарів, підготовку медичних сестер, 420 тисяч гривень на оснащення  закладів пандусами та усім необхідним для маломобільних груп населення та осіб з інвалідністю, 200 тисяч передбачили на капітальні інвестиції та 134 тисяч гривень на оснащення  ФАПів та амбулаторій комп’ютерною  та оргтехнікою.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар