У Львові судитимуть підлітка, який забив до смерті безпритульну жінку

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

У Львові правоохоронці повідомили про підозру підлітку, який побив безпритульну жінку. Від отриманих травм постраждала померла на місці


Про це повідомляє  пресслужба Нацполіції Львівської області.

19 лютого, близько 11.30 у закинутій будівлі на вулиці Бойківській у Львові виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці встановили особу загиблої. Нею виявилася 44-річна безпритульна мешканка Львова, яка проживала у цій закинутій будівлі.

Експертиза встановила, що смерть жінки настала внаслідок ударів у голову. Правоохоронці знайшли підозрюваного. Ним виявився 15-річний підліток.

"Під час досудового розслідування слідчі територіального підрозділу поліції встановили, що в ніч з 13 на 14 лютого, близько 0.30, зловмисник, перебуваючи у закинутій будівлі, наніс потерпілій численні удари руками і ногами по всьому тілу, а потім схопив дерев’яну ніжку від стільця та продовжив наносити удари по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень безпритульна невдовзі померла", - розповіли подробиці у поліції.

Наразі неповнолітньому повідомили про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар