Телеканал “Перший Незалежний” було відключено від мовлення під тиском влади через годину після початку ефіру

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Під тиском влади і правоохоронних органів телеканал "Перший Незалежний" було відключено від мовлення через годину після початку ефіру


Телекомунікаційні та кабельні провайдери, а також супутникові оператори отримали вимогу від СБУ не надавати жодних послуг телеканалу, незважаючи на чинні договори та угоди, повідомляє 112.

Таким чином, влада тисне на всіх наших партнерів.

Ми стверджуємо, що такі дії влади є незаконними і їх буде оскаржено. Телеканал "Перший Незалежний" було створено на законних підставах, відповідно до законодавства. Ми закликаємо владу припинити розправу над неугодними ЗМІ і зупинити машину ухвалення політично мотивованих рішень щодо журналістів.

Сьогоднішня фактична заборона на мовлення нашого каналу не відповідає міжнародно-правовим стандартам свободи слова і мовлення.

"Перший Незалежний" було створено для того, щоб журналісти незаконно закритих телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZiK мали можливість працювати. Наша мета - бути в ефірі і створювати якісний медіапродукт. Але ми залишаємося на YouTube і на сайті pnk.tv.

Ми - за свободу слова і свободу думки.

"Влада зобов'язана забезпечити українцям їхнє законне право на доступ до інформації, повернути можливість чути правду про реальний стан речей в Україні. У країні, яка прагне до європейських цінностей, необхідно зберігати право на свободу слова", - Єгор Бенкендорф.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар