Друк на полотні: картинна галерея вдома

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Хотілося б мати у колекції шедевр мистецтва? Роздобути оригінал навряд чи вдасться – він один. Зате копій дуже багато, і вони цілком доступні. А як щодо того, щоб увічнити на картині важливу мить у житті? Друк на полотні впорається з обома завданнями.

Полотно і художник – симбіоз, який існує дуже давно. Пейзажі, натюрморти і портрети кисті видатних живописців прикрашають зали музеїв та зібрання приватних колекціонерів. Замовити створення картин спеціально для себе у давнину могли собі дозволити тільки представники верхівки суспільства: аристократи, духовенство, багаті купці. Декотрі з них залишилися в історії лише завдяки тому, що їхні портрети написали прославлені художники. Хто б став згадувати якусь Лізу Герардіні, дружину флорентійського торгівця шовком, і тим паче тривожити її тлінні останки, якби не припущення, що саме вона послужила моделлю для таємничої «Мони Лізи»?

Здавалося б, ця епоха в минулому. Одначе й роботи сучасних художників, навіть не настільки відомих, дешево не коштують – у цьому легко пересвідчитись, зазирнувши у будь-який мистецький салон. На щастя, технології демократизують мистецтво і дозволяють нести його «у маси».

Репродукцію будь-якої картини, фотографію чи стилізоване зображення можна нанести на полотно за допомогою цифрового друку. Завдяки цьому практично кожен має змогу прикрасити свій дім репродукцією улюбленої картини або стилізованим сімейним портретом. І фарби на них зберігатимуть насиченість десятки років.

Друк на полотні: картинна галерея вдома

Полотно має неповторну фактуру, завдяки якій зображення на ньому виглядає «живим». Може навіть скластися враження, що над ним дійсно працював митець.

Сучасний друк використовує натуральні (бавовняні чи лляні), напівсинтетичні та повністю синтетичні полотна. Зображення, видруковане на натуральному полотні з нанесенням гелевого покриття нефахівцеві буде складно відрізнити від справжньої картини, написаної олією. А яскраві фотографії, абстракціоністські твори чи роботи у стилі попарт органічно виглядатимуть на глянцевих і синтетичних полотнах.

Печать на холсте – це можливість доторкнутися до прекрасного.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар