Закарпатський підліток, якого жорстоко побили в Парижі, вперше поспілкувався з поліцією

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

За підозрою в участі у побитті затримали 11 молодих людей з району Ванв


У Франції поліція вперше допитала українського підлітка, якого жорстоко побили в Парижі. Хлопець має дуже розмиті спогади про сам інцидент.

Про це повідомляє Le Figaro.

Зазначається, що розмова у поліції в рамках розслідування тривала близько двох годин. Наразі слідство схиляється до версії, що за нападом стоїть з’ясування стосунків між підлітками з конкуруючих районів, і підставою для нападу на Юрія став інший інцидент 10 січня.

За підозрою в участі у побитті затримали 11 молодих людей з району Ванв, їм інкримінують у тому числі замах на вбивство. Шестеро у рамках запобіжного заходу знаходяться під арештом.

Як повідомлялося, інцидент стався 15 січня неподалік Ейфелевої вежі. 15-річний Юрій із друзями  повертався з коледжу, коли на них накинулася група невідомих. Із металевими палицями і битами вони

У Парижі розшукують свідків нападу на українського підлітка
атакували студентів.

Усім вдалося  втекти, окрім Юрія. З важкими травмами хлопця госпіталізували, деякий час він перебував у штучній комі.

Своєю чергою, президент України Володимир Зеленський заявив, що нападники повинні понести покарання і відповісти перед законом.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар