В Ужгороді провели спецоперацію: затриманий міжрегіональний наркодилер

Free ebooks Library zlibrary project

Вчора, 18 лютого, співробітники карного розшуку Головного управління поліції Закарпаття за силової підтримки бійців Роти особливого призначення на вулиці Лобачевського в Ужгороді провели спецоперацію по затриманню міжрегіонального наркодилера


В ході оперативних заходів поліцейські з’ясували, що через 48-річного жителя обласного центру на територію області потрапляють особливо небезпечні психотропні речовини під назвою MDPV*, який більш відомий як "сіль". В подальшому небезпечний наркотик зловмисник збував своїм клієнтам. Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"Під час затримання у наркоторговця вилучили майже 200 грам незаконного товару, вартість якого за цінами "чорного ринку" сягає майже 100 тисяч гривень. При інтраназальному вживанні одного грама може вистачити на 10-15 доз. Так, поліцейські попередили поширення серед населення області мінімум 3 тисячі доз психотропу", – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі інкримінують йому ч. 2 ст.307 Кримінального кодексу України. Також працівники поліції клопотатимуть в суді про взяття під варту фігуранта на період досудового розслідування.

Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

В Ужгороді провели спецоперацію: затриманий міжрегіональний наркодилер В Ужгороді провели спецоперацію: затриманий міжрегіональний наркодилер В Ужгороді провели спецоперацію: затриманий міжрегіональний наркодилер В Ужгороді провели спецоперацію: затриманий міжрегіональний наркодилер В Ужгороді провели спецоперацію: затриманий міжрегіональний наркодилер

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар