Подробиці смертельної аварії на Іршавщині, внаслідок якої загинув капітан ФК “Бужора”

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Фото ймовірного винуватця смертельної ДТП, яка трапилася поблизу Іршави 16 грудня оприлюднила Олена Мудра родичка загиблого Мирослава Мудри, пише Перший


Нагадаємо, внаслідок автопригоди загинув капітан ФК "Бужора", ще двоє отримали важкі травми.

" Знайомтесь — це винуватець смертельної п'яної ДТП поблизу Іршави 16.12.2020 року — Михайло Безуглий, 1994 року народження, із села Кам'янське на Іршавщині. Внаслідок вчиненої ним аварії трагічно загинув 30-річний Мирослав Мудра і ще двоє, 25-річний Ярослав Пойдин (зараз в комі) та 35-річний Юрій Козуб, зазнали важких травм.
Михайло Безуглий — вбив людину. Згідно офіційних даних Нацполіції перебуваючи п'яним за кермом (1,4 проміле), він здійснив невдалий маневр обгону, не зупиняючись виїхав на узбіччя, де наїхав на трьох пішоходів, один з яких загинув на місці.
Згідно наявної у мене інформації, винуватець ДТП в той вечір був без прав. Їх відібрала поліція за водіння автомобілем у нетверезому стані. Попри це водій продовжував сідати за кермо нетверезим. Авто, яким кермував винуватець смертельної автопригоди, належить його близьким родичам.
18 грудня водія взято під варту на 60 діб".

Закарпаття, футболіст, Мирослав Мудра, Суперкубок Закарпаття, спортсмен, Іршавщина, аварія, смерть

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар