Спочатку була казка: як у Мукачеві створюють журнал “Чарівний ліхтарик” та дитячий мультсеріал виробництва ТРК Перший кабельний

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Її казки обожнюють дітки усієї країни


Це дивожина розповідь про те, як з материнської любові народжуються чарівні історії, які вчать милосердю, любові і добру. Три роки тому, наша мукачівка, Жанна Хома після народження свого первістка синочка Дарусика почала писати казкові історії про маленького хлопчика з добрим серцем та його вірного друга собачку на прізвисько Міккі.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

Щодня, вирушаючи на зустріч новим пригодам, малята завжди допомагали одне одному і ніколи не залишали в біді. Ці казки особливі, не тільки тому, що їхні герої справжні, а оповідання основані на реальних подіях, а ще й тому, що вчать маленьких читачів найважливішому - робити добрі вчинки і цінувати справжніх друзів.

Про щастя з дзвінким сміхом, найрідніших людей, мрії та плани на майбутнє, а також перший карпатський журнал для дітей «Чарівний ліхтарик» й команду, яка працює над створенням мультсеріалу дивіться у рубриці "Мукачівці". 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар