Загинула жінка: смертельна аварія на Міжгірщині. Винуватця ДТП взято під варту

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

За принципової позиції Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками. Так, 24-річного закарпатця взято під варту на 60 діб з можливістю внесення 105 тисяч гривень застави


За наявною інформацією, ввечері 8 грудня чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля BMW в стані алкогольного сп’яніння, допустив наїзд на пішохода – 59-річну жительку села Синевир. Потерпіла загинула на місці події від отриманих травм. Трапилася аварія на Міжгірщині, між селами Негровець і Синевир.

Водія підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Подальше досудове розслідування здійснюють слідчі Міжгірського райвідділення поліції за процесуального керівництва місцевих прокурорів, повідомляє Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар