Інновації в дії: дві школи Закарпаття обладнали сучасними комп’ютерними класами

Free ebooks Library zlibrary project Visit English version online. Play and win with bonuses.

Тут встановлено техніки на понад пів мільйона гривень. Йдеться про Нижньоапшанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Солотвинський ліцей-інтернат з румунською мовою навчання ім. М. Емінеску. Незабаром у ліцеї буде також клас віртуальної реальності


Саме дві закарпатські школи перші в Україні можуть впроваджувати інновації на основі інформаційно-комунікаційних технологій.

Дві школи отримали 18 комп’ютерів, інтерактивні дошки, проєктори, багатофункціональні пристрої – все, що необхідно для якісного сучасного навчання. А також, очікують інтерактивні окуляри віртуальної реальності (VR-окуляри).

В рамках транскордонного проекту "Віртуальна реальність єднає Карпати: інтерактивні шкільні лабораторії" була закуплена дана техніка.

Головний партнер проєкту – АРР "Закарпаття" - агентство провело також навчання для педагогів: з 21 жовтня по 13 листопада відбулися чотири триденні тренінги з сучасної мови програмування в середовищі SCRATCH для вчителів інформатики Тячівщини в межах транскордонного проєкту “Virtual Lab”.

«Усі учасники освітньо-професійних заходів отримали сертифікати про участь, корисний досвід та безцінну можливість першими в Україні впровадити інновації та технології на основі ІКТ (інформаційно-комунікаційних технологій) у навчальні програми та позакласні заходи», – кажуть в АРР “Закарпаття”.

Тож дві школи одержали модерні комп’ютерні “лабораторії”, а в Солотвинському ліцеї-інтернаті також роблять ремонт майбутнього класу віртуальної реальності. Ремонт організовує Відділ освіти Тячівської РДА.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар