Теракт у Відні: людей розстрілюють на вулицях міста. Точна кількість жертв невідома

Невідомі відкрили стрілянину поруч з синагогою в центрі столиці Австрії Відні. Також напади відбулися на ресторани та єврейський центр


Про це ввечері 2 листопада повідомляє місцева поліція в мікроблозі в Twitter, пише ТСН.

За попередніми даними, в результаті нападу поліцейський отримав серйозні поранення. Глава єврейської громади виключив жертви серед своєї групи.

Згодом у МВС Австрії повідомили про затримання одного зі стрілків.

Згодом телеканал OE24 з посиланням на правоохоронців повідомив про 7 жертв стрілянини. Серед них може бути й один нападник.

Голова МВС Австрії виходить з того, що у Відні відбувся теракт. Він закликав мешканців столиці лишатися вдома.

Точної кількості жертв та поранених невідомо. Місцеві медіа повідомляють, ніби один із нападників підірвав себе вибухівкою, прикріпленою на пояс. Одного нападника поліція затримала. Скільки було загалом нападників - невідомо, бо спецоперація з їхнього затримання досі триває.

"Будь ласка, не довіряйте будь-яким чуткам, звинуваченням, спекуляціям чи інформації про непідтверджену кількість жертв - це зовсім не допомагає! Залишайтеся вдома, ховайтеся, тримайтеся подалі від громадських місць", - закликали в поліції Відня.

Люди діляться в соцмережах відео з місця подій. На них видно, як терористи ходять вулицями, стріляють, зокрема і в людей, які йдуть.

Відео з твітер акаунтів, 18+:

 

1 Response

  1. *********

    Українців що йдуть робити непускавуть атих шо їх сстрілявуть беруть пачками, іщи і пособіє

Залишити коментар