Словаччина та Угорщина у “червоній” зоні: Україна оновила карантинний список країн

Free ebooks Library zlibrary project Visit English version online. Play and win with bonuses.

У червоному списку залишаються десятки країн, зокрема - США, Великобританія, Франція, Швейцарія, Іспанія, Бельгія, Чорногорія, Нідерланди, Ізраїль, Молдова, Словаччина і Словенія


Міністерство охорони здоров'я України в п'ятницю, 30 жовтня, оновило перелік країн зеленої і червоної зон. Відповідний перелік доступний на сайті МОЗ.

Червоний список за останній тиждень зменшився на одну країну і тепер включає в себе 50 держав.

Продовжують залишатися "червоними" США, Великобританія, Франція, Швейцарія, Іспанія, Бельгія, Чорногорія, Нідерланди, Ізраїль, Молдова, Словаччина, Словенія та інші.

У зеленому списку знаходяться, зокрема, такі країни: ОАЕ, Болгарія, Кіпр, Албанія, Чехія, Німеччина, Туреччина, Єгипет, Литва, Латвія, Греція.

У списку наведені дані про країни - членів Всесвітньої організації охорони здоров'я. Зокрема, зазначена інформація щодо кількості активних випадків захворювання на COVID-19 на 100 000 населення в кожній країні.

Після прибуття в Україну з країни червоної зони потрібно пройти 14 днів самоізоляції чи здати ПЛР-тест. Також можна приїхати з готовим тестом, зробленим не пізніше, ніж за 48 годин до перетину кордону. Іноземцям потрібно мати із собою поліс медичного страхування.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар