Коронакриза: прем’єру нового фільму про Джеймса Бонда перенесли на квітень 2021 року

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Прем'єру нового фільму про Джеймса Бонда «Не час помирати» (No Time to Die) знов перенесли через коронавірус. Стрічка вийде у світовий прокат 2 квітня 2021 року


Про це повідомили на офіційній сторінці фільму в Twitter, пише Громадське.

«Ми розуміємо, що затримка розчаровує наших шанувальників, але ми з нетерпінням очікуємо на прем'єру «Не час помирати» наступного року», — повідомили творці стрічки.

Спершу 25-й фільм про Джеймса Бонда мав вийти у квітні 2020 року, але через епідемію коронавірусу прем'єру відклали на листопад цього року.

На виробництво «Не час помирати» витратили понад 200 млн доларів і ще мільйони доларів на просування фільму. Студія Universal втратила мільйони, відклавши прем'єру, але там врахували глобальну любов до бондіани та вирішили зачекати, коли глядачі почуватимуться у безпеці, щоб повернутися до кінотеатрів та забезпечити студію прибутком.

Крім того, через перенесення прем'єри «Не час помирати» Universal довелося на два місяці перенести вихід «Форсажу-9» на 28 травня 2021 року, щоб два фільми не вийшли у прокат одночасно.

Про що новий фільм «бондіани»?

За сюжетом Джеймс Бонд пішов зі служби та насолоджується розміреним життям на Ямайці. Утім вже незабаром його давній товариш із Центрального розвідувального управління США Фелікс Лейтер звертається по допомогу: необхідно визволити викраденого науковця. На шляху до виконання місії Бонд кине виклик загадковому лиходію, озброєному небаченими досі технологіями.

Роль британського спецагента вже вп'яте виконає Деніел Крейг, а головним антагоністом буде персонаж Рамі Малека (відомий за роллю Фредді Мерк'юрі у «Богемній рапсодії»).

Головний саундтреком до фільму стала пісня Біллі Айліш No Time To Die.

 

1 Response

  1. ****

    Добавляться, шо заллють на піратебау

Залишити коментар