Сьогодні стартує Міжнародний десятиденний кінофестиваль в Ужгороді

Free ebooks Library zlibrary project

З 1 по 10 жовтня 2020 року в Ужгороді, у театрі ляльок “Бавка”, пройде перший “Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль (CMIFF)”


«Це буде свято кіно і відеоконтенту про гори, це професійний майданчик, де зустрінуться кінематографісти з усього світу. Унікальна фестивальна атмосфера надихне шанувальників гір та всього, що з ними пов’язано, до нових мандрівок Карпатами. Запрошуємо всіх відвідати перший Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль (CMIFF)!», – каже директор фестивалю Олександр Мерявчик.

Програмний координатор фестивалю Дмитро Грешко повідомляє, що конкурсна програма кінофестивалю передбачає шість розділів: повнометражні ігрові та документальні фільми, короткометражні ігрові та документальні фільми, анімаційні фільми та рекламні ролики. Оцінку конкурсних фільмів визначатиме журі – фахівці кіно і телебачення – продюсери, режисери, сценаристи, оператори, актори та кінокритики.

Координатор фестивалю В’ячеслав Єгоров додає, що в рамках додаткових програм фестивалю пройдуть покази світового кіно гірської тематики, серії панельних дискусій, майстер-класи, творчі зустрічі з експертами світової кіноіндустрії та експертами гірського туризму.

Також організатори мають бажання провести промозаходи виробників спорядження для активного відпочинку та гірських видів спорту, фотовиставку-конкурс на тему Карпатських гір. Розважальна програма включатиме тематичні вечірки та інші спеціальні заходи. Крім того, у Мукачеві, Хусті та Берегові заплановано проведення показів фільмів-переможців фестивалю.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар