Назавжди у небі: У Харкові попрощалися з 20-річним курсантом, який помер після авіакатастрофи літака Ан-26

Free ebooks Library zlibrary project Visit English version online. Play and win with bonuses.

У Харкові у вівторок попрощалися з 20-річним курсантом Віталієм Вільховим, який помер у лікарні наступного дня після авіакатастрофи під Чугуєвом 25 вересня


Про це повідомляє кореспондент hromadske.

Віталій Вільховий потрапив із місця аварії до лікарні з 90% опіків тіла і помер у реанімації.

Курсант родом із міста Соснівка на Львівщині. Після випуску з Львівського військового ліцею імені Героїв Крут він вступив до Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба. Під час навчання був заступником командира взводу.

У катастрофі літака Ан-26, крім Віталія, загинули 18 курсантів та 7 офіцерів. Лише одна людина вижила після аварії і наразі перебуває у Харківському військовому шпиталі.

Що відомо про аварію?

Вона сталася на Харківщині надвечір 25 вересня. На борту було 27 людей: 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил і семеро офіцерів, ще одного курсанта не допустили до польоту

Володимир Зеленський доручив тимчасово призупинити польоти на всіх Ан-26 в Україні до з'ясування обставин трагедії.

Офіс генпрокурора порушив справи за статтею 416 Кримінального кодексу. Слідство у цій справі проводитиме Державне бюро розслідувань. Воно наразі перевіряє чотири версії того, що сталося.

Слідчі вже допитали понад 40 свідків, взяли ДНК родичів загиблих для експертизи, вилучили бортові самописці, які вже почали розшифровувати.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар