Незаконна вирубка лісу на Закарпатті: до злочину причетний 42-річний житель Перечинщини

Free ebooks Library zlibrary project Visit English version online. Play and win with bonuses.

За фактом незаконної вирубки лісу на території природо-заповідного фонду, слідчі провели досудове розслідування, у результаті якого встановлено причетність до злочину 42-річного жителя села Перечинського району. Справу з обвинувальним актом скерували до суду


Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Слідчі Перечинського відділення поліції направили до суду обвинувальний акт відносно злочинних дій 42-річного місцевого жителя.  Поліцейські встановили, що чоловік зрубав дерева породи бук на території Державного зоологічного заказника республіканського значення «Тур’я-Полянський» поблизу села Тур’я Поляна Перечинського району. Дані землі відносяться до природно-заповідного фонду.

Відтак, 42-річний житель Перечинщини обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. ст. 246 КК України, тобто Незаконна порубка дерев вчинена в об’єктах природно-заповідного фонду.

Обвинувальний акт наразі скеровано до суду для ухвалення відповідного законного рішення у справі. Згідно санкції статті за скоєне "чорному" лісорубу загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар