Голова Закарпатської ОДА зустрівся із генеральним консулом Словаччини

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Головною темою розмови було укріплення економічних зв’язків, розвиток транскордонного співробітництва, яке є актуальним для обох країн

Губернатор розповів про ремонт доріг на території області, у цьому році на ці роботи виділено рекордну суму - майже 5 млрд грн.

Якісне транспортне сполучення збільшить і потік подорожуючих за кордон, відповідно необхідно розвивати інфраструктуру пунктів пропуску на спільному кордоні.

Також керівник області розказав про розробку пілотного проєкту електронної черги, роботу якого планують розпочати у листопаді. Спочатку електронну чергу запровадять для вантажівок, відтак, за результатами моніторингу, й для пасажирського транспорту, таким чином удасться уникати черг та скупчень на кордонах.

Сторони домовились про створення експертної групи для координування роботи цієї системи. Павло Паніс запевнив Олексія Петрова у підтримці Словаччиною української сторони.

1 Response

  1. М.К.

    Електронна черга, для легковиків? Це як? Думаю що лише напевно 50% планують поїздку за декілька днів, що робити тим кому треба виїхати відносно непланово? Окрема черга, знову можливість для керування в “ручному режимі”( і для схем як було з резервом квитків не ЖД).

Залишити коментар