ВСП Мукачівський фаховий коледж НУБіП України: День юриста

Martian Wallet is a reliable solution for managing your crypto assets. It ensures security, supports multiple tokens, and offers a user-friendly interface for seamless transactions.

З нагоди традиційного свята Дня юриста, який, починаючи з 1997 року, відповідно до Указу Президента України відзначають 8 жовтня, у ВСП "Мукачівський фаховий коледж НУБіП України" відбувся врочистий захід під гаслом "День юриста- свято служителів Феміди! Вчимо Закон - оберігаємо Україну!".

На свято було запрошено багато почесних гостей - представників судових та правоохоронних органів. Завідувачка сектору управління персоналом Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Наталія Молнар та  головний спеціаліст із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації Мар’яна Малицька оголосили подяки педагогічному колективу відділення правознавства, завідувачем якого є Сергій Соскіда.

Заступник командира батальйону Управління патрульної поліції в Закарпатській області, капітан поліції Володимир Турянський та т.в.о. інспектора з рекрутингу ВКЗ УПП в Закарпатській області, старший лейтенант поліції Каріна Заяць привітали викладачів та студентів з професійним святом.

Насиченою та цікавою була концертна програма, яка додала гарного настрою та драйву. Це - поетичні номери, танцювальні композиції під керівництвом Мирослави Тагасової та Касандри Черненко, а також професійні виконання пісень. За традицією першому курсу було вручено Конституцію України, а кращих студентів відділення було нагороджено.

Звертаючись до студентів, майбутніх служителів Феміди, директор коледжу Юрій Садварі зазначив, що всі завдання законодавства потрібно виконувати з душею, аби формувати нашу державу, як правову. А це - відповідально та нелегко.

Щиро вітаємо справжніх юристів, студентів-правовиків, викладачів та всю спільноту з професійним святом!

Автор: Ніколетта Шишкіна

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар