В Україні набрала популярності віддалена робота

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Віддалена робота стає все популярнішою в Україні. І на те є причина – деякі роботодавці готові платити своїм співробітникам за роботу з дому 50 тис. грн зарплати та більше.

Наприклад, Digital-агентство шукає оператора чату з обов'язковим знанням англійської мови на рівні B1 (мінімум) для роботи в нічну зміну. Платити обіцяють від 20 до 70 тис. грн. Потрібно буде серед іншого "взаємодіяти з потенційними клієнтами в режимі чату по скриптах компанії", а також створювати потенційну базу клієнтів.

Школа англійської мови пропонує від 25 000 до 50 000 грн зарплати. Серед вимог до претендента – знання мови на рівні С1+, а також досвід викладання.

Група незалежних медіа про IT та технології шукає менеджер з продажу реклами у ЗМІ. Платити готові від 20 до 50 тис. грн. "Головне ваше завдання – правильно виявити мотиви та потреби, а потім знайти рішення задач клієнта за допомогою рекламних інструментів", – йдеться в оголошенні.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар