Рятувальники допомогли групі дітей з львівського туристичного краєзнавчого гуртка, які заблукали у горах на Закарпатті

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

25 серпня о 21:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Близниця Рахівського району втратила орієнтир та заблукала на місцевості група у складі 8 чоловік з Львівщини

Як з’ясувалось згодом, вихованці туристичного краєзнавчого гуртка при школі віком від 11 до 14 років на чолі із керівницею 1975 року народження мали на меті підкорити усі вершини Свидовецького хребта. Однак у сутінках, стежка завела їх у глухі хащі під полониною Браївка.

На місцевості був відсутній сигнал мобільної мережі, однак виховательці все ж вдалось повідомити про ситуацію рятувальникам та поділитись координатами місцеперебування, за якими невдовзі до них дістались фахівці гірського пошуково-рятувального відділення с. Кваси та вивели мандрівників до Кевелівського лісництва, де ті залишились на ночівлю.

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар