«Нарис українського борщу»: відомий шеф-кухар приготує для закарпатців вечерю

Вперше в Ужгороді! 25 серпня в ресторані «Country Club» відбудеться ексклюзивна звана вечеря під назвою «Нарис українського борщу»

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко приготує для закарпатців вечерю з 7 страв, які розкриють історію та багатство української кухні. АЛЕ ми не назвемо страви та інгредієнти, щоб для кожного це стало ребусом, який треба розгадати під його супровід.

На вас чекає:

  • Неповторна атмосфера, наповнена українськими традиціями;
  • Можливість поспілкуватися з Євгеном Клопотенком та іншими шанувальниками української гастрономії;
  • Унікальний кулінарний досвід, який ви не забудете;

Всі кошти від званої вечері будуть спрямовані на створення книги «Нарис українського борщу», яка розповість світу про історію та особливості цієї легендарної страви.

Не пропустіть цю унікальну можливість стати частиною історії та підтримати українську культуру! Квитки на ексклюзивну звану вечерю «Нарис українського борщу» вже доступні за посиланням на сторінці @betrend.agency.ua в шапці профілю.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар