В Ужгороді просто неба провели показ фільму «Люксембург, Люксембург»

Кінопоказ просто неба на набережній Незалежності в Ужгороді провели 10 серпня до Дня молоді.

Як зазначають в Ужгородській міськраді, охочі мали можливість переглянути стрічку українського режисера, ужгородця Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург», яка побачила світ у 2022 році.

Що відомо про фільм «Люксембург, Люксембург»

«Люксембург, Люксембург» – це другий повнометражний фільм режисера Антоніо Лукіча, перший – «Мої думки тихі». Трагікомедія оповідає історію двох братів-близнюків, яких зіграли учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови. Хлопці вирушають до Люксембургу на пошуки батька, який покинув їх ще малими. Головні герої живуть у місті Лубни на Полтавщині і є типовими представниками людей із 90-их. Власне, весь сюжет зав’язаний на темі обставин і наслідків життя цього покоління українців.

За фільм «Люксембург, Люксембург» наш земляк здобув нагороду за найкращу режисуру на 20-му Міжнародному фестивалі в Монте-Карло. Також стрічка була репрезентована в основному конкурсі тижня міжнародного ігрового кіно PriGlobal, який проходив під егідою Приштинського міжнародного кінофестивалю PriFest, та перемогла в номінації «Найкращий фільм».

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар