Гороскоп на 11 серпня для всіх знаків зодіаку

Нинішній місячний день призначений для роботи над помилками, роблячи висновки як із них, так із досягнень

Той факт, що він випадає на вихідний день, підвищує можливість більш детального аналізу, а отже, і точніших результатів. Відмовившись від колишніх помилок, можна буде в майбутньому уникнути хиб та помилок, а пояснивши причини та фактори успіхів, згодом вдасться їх перевершити. День також сприятливий для побутових змін: якщо немає сил, бажання та матеріальних можливостей розпочати ремонт (будучи розпочатим сьогодні, він виявиться максимально успішним), потрібно хоча б переставити в будинку меблі або змінити їх.

Овен

Представники вашого знака рідко звертають увагу на підказки інтуїції, але сьогодні їм потрібно змінити цю – не найкориснішу – звичку, оскільки саме внутрішній голос дасть їм цінну пораду

Телець

Проєкти, започатковані цього дня, буквально приречені на успіх, особливо якщо представникам знака вистачить сил і бажання вийти із зони комфорту та зробити активні дії, на них чекає серйозний успіх

Близнята

День подарує нечувані професійні можливості, які в жодному разі не можна упустити, інакше подібний – сприятливий – збіг обставин найближчим часом може не повторитися.

Рак

Незважаючи на те, що товариськість — не найсильніший ваш бік, саме в розмовах і суперечках народиться необхідна вам істина, тому дуже важливо не ігнорувати будь-які дзвінки та повідомлення в месенджер.

Лев

Негативні емоції, спалах яких ви відчуєте цього дня, негативно відіб'ються на всіх сферах життя, але особливо небезпечно виявляти їх у взаєминах із близькою людиною – конфлікту не уникнути.

Діва

У суперечках із людьми дуже важливо не переходити кордон, який відокремлює переконливі аргументи від прямих образ, інакше довести свою правоту вам не вдасться, а ось образити співрозмовника – цілком.

Терези

Можна буде нарешті внести в життя зміни, про які ви давно, але поки що безуспішно думали – наприклад, перейти на нову роботу: умови для цього складуться максимально сприятливі.

Скорпіон

Вирішити важливу проблему, яка в останні кілька днів позбавляє вас гарного настрою, можна буде лише в тому разі, якщо вдасться знайти її причину – у такому разі достатньо ліквідувати її.

Стрілець

Представники вашого знака зможуть на власному досвіді переконатися в тому, що немає щастя без нещастя: подія, яка на перший погляд здасться вам неприємною, в результаті призведе до приємних наслідків.

Козоріг

На серйозні професійні успіхи сьогодні розраховувати не доводиться, проте до них можна – і треба! – підготуватися, а на початку нового робочого тижня розпочати реалізацію своїх планів.

Водолій

Велика ймовірність того, що людина, яка вас образила, захоче перпросити і помиритися – у такому разі не варто її відштовхувати, найімовірніше, вона дійсно зрозуміла, що не мала рацію.

Риби

Присвячуючи свій час мріям, не забувайте все-таки – хоча б час від часу – спускатися на землю, щоб потурбуватися про людей, які перебувають поруч, тим більше, що вони попросять вас про це

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар