Подарунки для дитбудинків: на Закарпатті передали важливі презенти від Олени Зеленської (ФОТО)

Сучасні гаджети, велосипеди та побутову техніку від Фундації Олени Зеленської отримали 5 дитячих будинків сімейного типу, які через війну вимушено перемістилися до нашого регіону.
Гуманітарну допомогу та вітання від керівництва краю родинам передала начальниця Служби у справах дітей ОВА Світлана Якімеліна: «Кожна сім’я, котра взяла на себе велику відповідальність та подарувала свою любов дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, заслуговує на щиру подяку та всебічну підтримку. Велику увагу таким родинам приділяє й дружина Президента Олена Зеленська».
Завдяки благодійному фонду першої леді речі, котрі неодмінно стануть у пригоді як дітям, так і дорослим, сьогодні отримали ДБСТ з Дніпропетровської, Харківської та Херсонської областей.
У цих родинах виховують від 6 до 9 дітей. Тому ця гуманітарна підтримка дозволить покращити умови їх проживання, навчання, цікавого й активного дозвілля.
«Наше спільне завдання – зробити все можливе, щоб діти навіть у цей непростий час відчували любов, турботу та були щасливими. Тож і надалі ми докладатимемо зусиль, щоб забезпечити їх усім необхідним», – наголосила Світлана Якімеліна.
Дякуємо Олені Зеленській та її Фундації за підтримку, а батькам-вихователям – за великі й добрі серця

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар