«На щиті» повертається до Іршавської громади Герой Матіко Іван

Загинув захисник з Іршавської громади Іван Михайлович Матіко, військового Збройних Сил України. Він народився 1 липня 1993 року

У своєму житті був веселим, винахідливим і завжди знаходив вихід з будь-якої складної ситуації. Він мав багато друзів і завжди був душею компанії, надзвичайно позитивною та доброзичливою людиною, завжди готовою підтримати інших. 19 вересня 2022 року війна постукала у його двері і він вирушив на фронт у Збройні Сили України.  Про це інформує Іршавська міськрада.

Іван Матіко був справжнім патріотом. Небайдужий до долі своєї країни та майбутнього своїх рідних, за мирне небо та за світле майбутнє наступних поколінь він став міцним щитом. У нашій пам'яті він завжди залишиться - як відданий захисник і чудова людина, яка приносила радість та усмішки усім навколо. Хай спочиває в мирі, а його сім'я знаходить силу і тепло у спогадах про нього. Ми завжди будемо пам'ятати його великий внесок у благо нашої країни та безсмертність його духу.

Тіло захисника мають доставити до міського моргу 22 липня ввечері. 23 липня, об 11.00 траурний кортеж вирушить з моргу до батьківського дому в село Осій. У Свято-Георгіївському храмі села Осій о 13.00 к.ч. відбудеться прощальна церемонія.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар