З нагоди професійного свята День слідства, відзначили кращий слідчий підрозділ Закарпатської області

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

1 липня в Україні відзначають День слідства! Це професійне свято правоохоронців, діяльність яких спрямована на боротьбу за справедливість та захист Закону.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі поліції переформатували свою роботу: правоохоронці виїжджають у прифронтові регіони, де розслідують та документують воєнні злочини, скоєні військовими країни-агресора.

З нагоди професійного свята заходи до Дня слідства відбулися і в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області.

Очільник поліції краю — генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник — подякував слідчим за професійне виконання службових обов’язків, за непохитну вірність українському народові та боротьбу зі злочинністю.

Окрім цього, з нагоди Дня слідства, Ярослав Колесник відзначив кращий слідчий підрозділ Закарпатської області — Відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар