Закарпатка народила п’яту дитину у «швидкій» біля церкви

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Повернутися зі Швейцарії і народити п’яту дитину у «швидкій» біля церкви

"Зміна була гаряча. Довелось і на ДТП виїжджати, і травмованим після бійки допомогу надавати, і пологи над ранок у машині приймати", – розповідає Роман ЛЕМАК.

"Щодо породіллі, то був справжній екстрім. Виклик із с. Холмок надійшов о 4.15 зранку. П’яті пологи, перейми тривають вже 1,5 години! 22-річна жінка розповіла, що щойно повернулася зі Швейцарії, не очікувала на такий швидкий розвиток подій. Все відбулося для неї несподівано.", - каже фельдшер.

Коли породіллю готували до транспортування, то розуміли, що можуть не встигнути довезти до пологового – дуже стрімко активізувалась родова діяльність.

Біля Собору на проспекті Свободи зупинили авто і разом з фельдшеркою Уляною ГРИГОР'ЄВОЮ прийняли пологи. Дитинка народилась здоровою – 10 із 10 балів по шкалі Апгара. Провівши всі належні в таких випадках маніпуляції, бригада транспортувала вже двох пацієнтів – маму і немовля, - до Ужгородського пологового будинку.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар