Рецепт літнього десерту в лимонній шкірці: лайфгак від блогерки

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Швидкий та легкий у приготуванні лимонний мус, яким можна балувати себе цілий рік.

Це чудовий десерт, який сподобається всій родині. Робити його нескладно, а до спільного приготування можна залучити навіть дітей. Його рецептом на своїй сторінці поділилась блогерка mamiawishappy. Рецепт розрахований на 6 порцій

Інгредієнти

Лимонний сік
100 мл
Цукор
50 г
Желатин
10 г
Ванільний екстракт
1 ч. л
Вершки
150 мл

Приготування:

  • Розріжте лимон навпіл і приберіть середину;
  • Вичавіть з неї сік;
  • Вилийте сік у каструлю з цукром і желатином, підігрійте та розмішайте до однорідності;
  • Перелийте в миску для збивання вершків і перемішайте;
  • Розлийте по формочках — у половинки шкірки лимона;
  • Дайте охолонути в холодильнику принаймні 1 годину.

Поради:

  • Цукру можете додати більше, на ваш смак;
  • Желатин можете замінити на інший загущувач.

Смак цього мусу зачаровує, але зверніть увагу, що лимон – алергенний продукт, тому впевніться, що не маєте алергії на цитрусові.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар