Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів зустріч зі священнослужителями

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Насамперед Віктор Микита привітав з Днем народження Преосвященного владику, Апостольського адміністратора Мукачівської греко-католицької єпархії Ніла Лущака. Подякував єпископу за багаторічне служіння, непохитну віру, щоденні молитви за наших захисників, супровід і підтримку громади

Також за участю єпископа-номінанта МГКЄ о. Теодора Мацапули та капелана 33-ї окремої механізованої бригади о. Миколи Багірова обговорили духовну підтримку військовослужбовців і їхніх близьких.

Окрему увагу приділили продовженню соціальних, гуманітарних проєктів і допомоги вимушеним переселенцям у нашому регіоні.

Насамкінець о. Микола Багіров передав прапор 33-ї ОМБр із підписами бійців підрозділу. Його встановлять у стінах адміністрації поруч зі знаменами інших військових частин Закарпаття.

"Дякую представникам духовенства за спільну роботу та єдність, яка зараз дуже важлива.", зазначив голова Закарпатської ОВА.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар